Skal din hest slagtes på dansk slagteri?

Har du taget den tunge beslutning at din hest/pony skal slagtes, ønsker du helt sikkert at den skal have det godt helt til det sidste. Jeg kan tilbyde at få din hest slagtet på et dansk slagteri under ordentlige forhold og med økonomisk fordel.


Afhentning eller levering
Du er velkommen til selv at transportere din hest til slagteriet i Hadsten til aftalt tidspunkt. Alternativt tilbyder jeg at hente din hest ved stalddøren. Jeg har god erfaring med at læsse heste - også dem der ikke er vant til at blive transporteret og derfor kan være utrygge. Transporten foregår skånsomt i en godkendt hestetransport, hvor der er skillerum mellem hver hest, videoovervågning, temperaturovervågning og gummibund.


Jeg kommer over hele landet og kan derfor tilbyde lejligheds transport til en favorabel pris. Pris for afhentning i Jylland er 500 kr. for en enkelt hest. Ved flere heste er afhentningsprisen 450 kr. pr. hest.
Skal hesten afhentes på Sjælland, Fyn eller øerne - kontakt mig for at få en pris.

Hvis du ikke ønsker at det sidste farvel skal være på et slagteri, er det også muligt at aflevere din hest hos mig. Dermed er du heller ikke afhængig af et bestemt tidspunkt for levering.

Opstaldning
Heste der bliver afhentet lejlighedsvis eller leveres hos mig bliver opstaldet i opstrøede halmbokse med fri adgang til vand. Der fodres 3 gange dagligt.
Morgen: Foder og halm
Middag: Wraphø
Aften: Foder

Hestene står i trygge omgivelser med opsyn.

Transporttiden fra min stald til slagteriet er kun ca. 1 time

Økonomi
Hestene vejes ved ankomst til min stald og afregnes ud fra denne levendevægt. Den endelige pris for hesten afgøres ud fra vægten, hestens kvalitet samt efterspørgslen efter hestekød. Vælger du selv at køre din hest til slagteriet vejes den naturligvis levende her.
Uanset afleveringssted er afregningsprisen cirka 40% højere end den typiske danske afregningspris, da kødet fra hestene fragtes i kølebil til Belgien.